Topshop

Topshop 269 :-

Såklart kom jag inte hem tomhänt, förutom ett par örhängen till nyår så fick jag med mig detta linne hem. Hur fint som helst och ger lite Chloé vibbar, eller vad säger ni? Själv kommer jag nog matcha detta oversizade beiga linne med röda läppar och jeansshorts i sommar. Lägntar redan!

In the mirror


Knäppte en bild i spegeln lite snabbt imorse, vad tycker ni om färgen? Själv är jag rätt nöjd, några tvättar med silvershampoo så kommer det vara perfekt. Nu måste jag dock springa till bussen, idag vankas nämligen shopping med några härliga brudar.

Imorgon smäller det...

Imorgon är det dags för mig att bli hyper mega blond, nästan vitt. Är bara nervös att det kommer bli för gult, vill nästan att det ska vara åt det mer gråa hållet. Men inget lite silvershampoo inte kan lösa

pic: Ida Rislöw

Exakt som på bilden ovan blir det, sjukt taggad!

han.

Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på. Så. När man blir glad varje gång man tittar på mobilen för han finns som bakgrundsbild. När han drar ett skämt och det är bara roligt för att det är han som säger det. När han kallar en älskling och man rodnar men skyller på kylan. Men just det här att hur nära han än är så är han aldrig tillräckligt nära. Måste betyda att man inte kan få nog. Det går inte att få för mycket av honom. Och hans tröjor som alltid doftar så gott.


- Michaela Forni

Forever 21


Forever21 har nu öppnat en Europeisk webbshop. De betyder ingen tull och frakten ligger bara på 60 kr! Gissa vem som är lyckligast i världen just nu.

Kärlek, saknad och hat

Hur kan man i ena stunden sakna någon så mycket att man nästan går sönder för att i nästa stund vara så otroligt lättad över att du inte är här? Hur kan jag gå och lägga mig på nätterna och tycka det är skönt att sova ensam när jag morgonen efter får svälja gråten i helsen för att du inte ligger där bredvid? Jag vet inte hur man kan känna sån kärlek, saknad och hat till en och samma person som jag gör för dig. Det är som en stor sörja alltihopa och jag vet inte vad jag ska göra. Man brukar ju säga att man ska gå på sin magkänsla. Men vad gör man om ens magkänsla inte säger en sak utan 145346656....

Pink lips

Idag piggar jag upp dagen med rosa läppar.

Idag blir det en såndär fullspäckad dag som alla mina dagar har blivit på senaste tiden. Springer fram och tillbaka så fort klackarna tillåter. Tur att jag trivs bäst såhär, hatar när det är absolut inte finns något att göra. Idag blir det först en vanlig dag i skolan följt av tv-inspelning i filmhuset och tillsist en härlig tjejkväll. Vad ska ni göra idag?

Clutch

Hur snygg är inte denna clutch från Asos, blir din för ungefär 400 kr. Själv har jag ett stort hål i garderoben där det borde vara fullt med fina väskor men som mest består av tygpåsar i olika färger och former (dags att omprioritera kanske). Ska nog börja med denna som en liten julklapp till mig själv eller vad säger ni?

Last attempt of fall

cape - Weekday, jeans - Cheap Monday, tee - H&M, skor - Skonamig, handskar - köpta i Italien

Idag har jag haft en riktigt lång dag i skolan (utan att få nåt gjort) följt av en lång (och lite halv flummig) fika på vetekatten med Charlotta och ett rejält (och då menar jag rejält) misslyckat försök att ta sig hem i snökaoset. En helt vanlig dag med andra ord. Nu blir det dock en myskväll med Gray´s anatomy och popcorn!

RSS 2.0