Acne pre-fall 2011

pics via style.com

Spenderar mina sista timmar som blondin, drömmandes om den svarta skinnkjolen längst till höger. Biter lite nervöst på naglarna. Hoppas på mirakel i frisörstolen imorgon. Håll tummarna för mej!

Lycka!

Jag vet inte vad det är med mig just nu. Har nog aldrig haft den här känslan förut. Är så sjukt lycklig! Alla bitar har liksom fallit på plats och för första gången så är jag riktigt nöjd med livet precis som det är. Som att få orgasm fast 1000 gånger bättre. En ny kåthet på livet helt enkelt.

Perfekt

I ena stunden skriver jag djupgående debattartiklar om de rådande skönhetsidealet för att i nästa stund ge ifrån mig små glädje tjut av att lycka över att ha hittat de perfekta pumpsen. Modeorgasm kallas det. Ibland älskar jag att vara mig själv. Att så lätt finna lycka i det materiella. Denna gång från Zara, för visst är de vackra?

Feberyra


pic: by me

Feberyra blandat med tankar om skönhetsideal, ingen bra blandning. En säng med plats för två om man ligger riktigt nära, fast tom. Läppar utan leende. Temys med Charlotta i ett försök att må bättre. Jag saknar mig själv.

Den bästa natten i mitt liv

Jag minns den gången du väckte mig med en kyss mitt i natten. Du hade det där busiga leendet på läpparna som ingen kunde säga nej till. Särskilt inte jag. Så jag tog din hand och lämnade den varma sängen. Iförda underkläder, stövlar och mössa sprang vi ut i mörkret. Det var den roligaste natten i mitt liv. Det var vitt, de var vackert och det var oskuldsfullt. Vi la oss i snön och gjorde snöänglar fastän vi nästan inte hade några kläder på oss och kastade snöbollar på varandra fastän vi var genomfrusna. Hela tiden skrattade vi. Tillslut gick vi, med ben blåa av kyla, in för att värma varandra. Och fastän spåren vi lämnade i snön den natten för länge sen försvunnit så kommer jag alltid minnas. Den bästa natten i mitt liv.


On my mind...

pic: Elle, mulberry, ??, modekungen

...  stora svarta pälsar, höst i Paris, röda lackväskor och glittriga klänningar.

Försoningskyssar2011 ska jag....

... ha njutit över hur fantastiskt fin midvintern kan vara, bara man har vänner som värmer när det är som kallast ute


... sitta i Stockholms vårsol och dricka blomdoftande te med det bästa sällskapet man kan tänka sig


... vingla hem i gryningen med ett par klackskor i ena handen och en fin pojke i den andra


... spendera alldeles för många nätter sittandes på någons terrass, i bara ben och prata om hur underbart livet kan vara ibland


... köpa på tok för många höstkappor och sedan klaga på att jag inte har något att sätta på mig så att jag kan köpa några fler med gott samvete


... lämna spår av rött läppstift på någon jag kan kalla min

... vandra Paris gator i allt för höga klackar och vara sådär härligt vilsen man bara kan vara i en stad man aldrig besökt förut


... sitta i vardagsrummet och titta ut på en snöbeklädd trädgård och längta efter barr som fastnar i strumporna och glögg med alldeles för mycket russin i


... titta tillbaka 2011 och säga att det var ett fantastiskt år, och tänka på allt det jag önskar ska hända 2012


De finaste

2010 har varit ett väldigt blandat år, ett utav de mest händelserika hittills. Jag har varit så lycklig att jag knappt kunnat andas och varit så ledsen att det inte finns ord för hur många tårar jag fällt. Jag har lärt känna många nya härliga människor och upplevt massor av nya saker, upptäckt nya länder. Jag har hunnit kramas och slutat kramas med någon. Njutit av den bästa dagen i mitt liv och önskat att den värsta bara kunde vara över. Men mest av allt har jag skrattat, älskat och bara varit allmänt lycklig och allt tack vare mina fina vänner som jag hade turen att få spendera de sista timmarna av 2010 med och de första av 2011.

Charlotta nära till tårar

Erika, Ellinor och jag innan dimman

Fia, Emma, jag och Sofia några timmar senare

Nathalie aka "Champagne poper"

Ni betyder så otroligt mycket för mig ska ni veta. Som vi sa igår "tills döden skiljer oss åt". Så otroligt mycket kärlek till dessa tjejer.

RSS 2.0