Kontrasterpics: ??

När tankarna blir för många och huvudet för rörigt så låter jag mig själv att sluta tänka. Och det är precis det jag tänker göra nu. Tankarna om framtiden och dig har blivit alldeles för många så nu slutar jag. Istället spendera jag kvällen tillsammans med symaskinen och bilder på puderrosa skira tyger och svart skinn. Kontraster.

Morning has broken

päls - H&M, skor - Din Sko, strumpor - American apparel

Såhär har jag sett ut större delen av dagen (+strumpbyxor) i skolan. Nu väntar måndagsmys med pappa på stadsteatern!

Abby Lee Kershaw

pics: stockholm streetstyle, fashonnologie

Nu ska jag alldeles strax färga håret ännu blondare. Tänkte skaffa samma färg som Abby Lee ovan, så sjukt snyggt! Ni får hålla tummarna för att det blir bra, är lite smått nervös faktiskt. Skulle inte heller tacka nej till de snygga Chanel solisarna heller....

Winter coat

kappa H&M 799 :-

När de första flingorna föll försökte jag blunda för det. Jag satt vid busshållplatsen och sparkade lite på snön så att den skulle försvinna för att hjälpa hösten att klamra sig kvar ett par sista dagar. Men de funkade inte. Vintern kom. Den svarta yllecapen som värmt mig i höstmörkret räckte inte längre till. Så jag blev med päls.

Trötter

Idag är jag mer än trött. Har ett stort pluggberg jag valt att skjuta upp men de är nog dags att sätta tänderna i det nu... Eftersom jag känner att jag bara har producerat massor av tråkiga inlägg på senaste tar vi en liten pause tills pluggberget är avklarat och kameraladdaren hittad. Sköt om er tills dess!

Ögongodis

Underbara skor från Topshop

Light
pics: thechicmuse, weheartit, vintageportalen, tumblr

Vår och solsken. Vadlånga ljusa klänningar och rött hår. Kärlek.

Spets


För några dagar sen fyndade jag denna fina bh på Lindex för inte mer än 40 kr. Tycker den är hur söt som helst och kommer bli perfekt att skymta fram under ett stort linne eller under en storstickad kofta.

Favoriterna

Har verkligen förälskat mig i hela kollektionen som Albert Elbaz gjort för H&M. Finast tycker jag dock att kjolen och den lilla röda klänningen är, och påsen förstås, hur söt är inte den. Kjolen kommer att kosta 499 kr och klänningen 1499 kr.

Stressig dag

Idag har jag haft en riktig stressar dag, å andra sidan har jag hunnit med riktigt mycket. Fikat med kompisar, shoppat, körskolekurs och nu står fest på schemat. Firar halloween idag så blir utklädnad, hade jätte svårt att bestämma mig vad jag skulle vara. Valde mellan allt från Batman till Storm trouper, slutade dock som hembiträde (bilder kommer imorgon). Hoppas ni alla får en lika kul kväll som jag kommer att ha! Puss!

Current obsessions

pics: thechickmuse, net-a-porter

Kan inte riktigt släppa tanken på en slokhatt, tycker det är hur fint som helst. Dock tycker jag inte riktigt att jag passar i det men tror ändå att det blir en till våren. YSL tribute skorna cirkulerar konstant i tankarna, de är enligt mig definitionen på de perfekta skorna. Jag skulle bära det till allt. Kanske till en slokhatt.

Lanvin for H&M


De har äntligen kommit ut en video där de flesta plagg i Lanvin för H&M samarbetet visas. Ni måste se den, plaggen är smått fantastiska, jag vill ha typ allt..!

Warm cotton


Senaste tillskottet på shoppinglistan är denna Parfym från Clean. Luktar exakt som att krypa ner i en säng med nytvättade mjuka lakan eller en varm, luddig kofta som just kommit ut ur torktumlaren. Så vill jag också lukta.

RSS 2.0