New polish


Idag har jag bläddrat i denna fina bok samt målat naglarna i denna färg. Den perfekta klarröda nyansen! Ikväll matchar jag dem med röda läppar, lockat hår och höga klackar. Först blir det middag följt av Saw 3D och sedan en natt utan sömn. Jag är taggad!

Garderob

Igår innan jag gick ut hann jag och Jennifer smita in och kolla på finalisterna i Ikeas garderobstävling. På plats fanns också Jon Eliason och pratade inredning och inredningstrender, intressant! Det fanns massor av roligt att titta på så jag tycker verkligen att ni borde ta er dit. Min favorit var Kim Hagelind, finns här på bild till vänster.

Sliten tjej

De senaste 3 dagarna har varit helt fullspäckade. Har knappt haft en minut över till att bara sitta ner och ta det lugnt, ännu mindre spendera tid vid datorn. Har dock haft sjukt kul! Men idag är jag riktigt sliten, 5 timmars sömn på 3 dygn och en rejäl utekväll igår så mår jag som jag förtjänar. Så idag blir det en ordentlig mysdag med favoritfilmerna i sängen, alldeles för mycket godis och bläddrande i gamla nummer av Vouge. Vad gör ni idag?

Bär något lila för att säga en självklarhet


pics: Style.com, net-a-porter.com

Idag ska man bara något lila för att säga en självklarhet (läs mer här för er som inte vet). Själv har jag valt en lila kjol dagen till ära men hade gärna bärt något liknande denna klänning från Halsotn. Klänningen är helt perfekt enligt mig. En klänning som passar vid alla tillfällen, en sådan behövs verkligen i min garderob.

Laura Mercier


Idag blev jag med ny primer, har bara hört bra saker om den så hoppas verkligen den lever upp till förväntningarna. Den kostar 320 kr och finns att köpa på Åhlens. Någon som testat den?

Bookclutch

Har haft denna fina boxclutch på hjärnan enda sen jag så denna tjej hålla en i handen. Efter lite sökande så har jag fått reda på att den kommer från Olympia Le-Tan och finns bland annat att köpa här. Men som 17-årig gymnasiestuderande tjej som mig själv så känna det inte riktigt aktuellt att 9.000 kr på en sådan väska. Däremot tänkte jag ge mig på att göra en själv så fort jag får tid, så svårt kan det väl inte vara?

Cape

cape - Weekday, halsduk - Monki, skor - Din sko

Jag vet att ni redan har sett den här outfiten, men det är exakt såhär jag ser ut de flesta dagar nu för tiden. Är helt kär i min cape från weekday, visst är den fin!?

Alexa Chung


pics: ??

Alexa Chung är enligt mig världens bäst klädda kvinna. Varje gång garderoben känns tråkig och tom brukar jag googla på henne och genast har man inspiration så att det räcker och blir över. Denna kappa/klänning är helt fantastisk! Nu när det snart är lov tänkte jag försöka ta mig tid att försöka sy något liknande. Skulle vara perfekt i vår till bara ben och höga klackar, precis som på Alexa.

Under konstruktion

Håller på att göra lite ändringar här på bloggen, inget stort men den kan se lite konstig ut under dagen. Kika in ikväll vetja ;)

Vad vill ni ser mer av?

För tillfället måste min blogg vara typ den tråkigaste som finns. Har hur mycket plugg som helst (4 prov på en vecka + 2 inlämningsuppgifter, känn på den!) så då kommer bloggen lite i kläm. Men om någon vecka eller så borde jag vara tillbaka och bättre än någonsin. Så jag tänkte höra, vad vill du se mer av i bloggen?

Behind the scenes




Proenza Schouler s/s 11

Trots att jag älskar hösten så vill jag ha vår, värme och färg!

Puder

modekungen.se

För tillfället vill jag inget hellre än att krypa in i en stor mysig kofta, ha en stor kopp te i ena handen och en pojkvän i andra. Istället har pojkvännen bytts ut mot en tjock fysikbok och en stor mysig kofta saknas (alla ligger i tvätten). Har spanat på den ovan ett tag och tycker den verkar helmysig. Har blivit helt förälskad i färgen, vill ha den på allt! Sen är den ju så himla fin till svart också...

Volanger

pic: Queenswardrobe

Hur underbart fin är inte denna skjorta från Queenswardrobe, älskar volangerna på ryggen. Den kostar runt 400, men vet inte om jag vågar beställa från USA, är lite rädd att åka på en skyhög tull... Tänkte däremot försöka mig på att sy något liknande, så svårt kan det ju faktiskt inte vara. Helt klart värt ett försök, eller vad tycker ni?

Crappy picture

cape/kappa - Weekday, halsduk - Monki, skor - Skonamig

Har spenderat morgonen med att lyssna på Kent och dricka te. Humöret är inte på topp men har mycket på gång idag så att jag ska slippa tänka. För att pigga upp mig idag så tog jag på mig mina nya skor samt en cape från Weekday jag köpte förra veckan. Bilden gör den ingen rättvisa för den är hur fin som helst! Kolla bara här.

New in


I veckan fick jag hem dessa snyggingar från skonamig.se. Tror att vi kommer få många fina minnen tillsammans.

Löfte

Jag gav mig själv ett löfte när du lämnade mig. Jag lovade mig själv att jag aldrig mer skulle älska, för då skulle jag inte heller behöva känna smärtan av att förlora den jag älskar igen. Men jag älskar fortfarande dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Red details



pics: Vanillascented, columbine, ??

I´m back on track och ikväll vankas det tjejmiddag! Jag är sugen på svart med röda detaljer, får se om jag lyckas knåpa ihop nåt sånt till ikväll.

Pause

Ni kanske har märkt att uppdateringen inte har varit den bästa på senaste. Dagarna har haft för några timmar och inspirationen har saknats, därför tar jag en liten pause några dagar framåt. Men ni behöver inte oroa er, jag kommer snart tillbaka och då med massa roligt att berätta. Tills dess kan ni nå mig på [email protected]. Kisses!

Grå mocka

melba.se

Har som ni kanske vet letat länge efter en bra väska, tror jag har äntligen har hittat ett bra alternativ. Denna väska kommer vrån Melba och kostar 449:-, ända problemet är att den är lite för liten. Men tror det blir en beställning ändå. Vad tycker ni?


Inspo



pics: stockholmstreetstyle

My wall


Fick en fråga om jag kunde visa lite hur mitt rum ser ut. Men då golvet och sängen för tillfället fungerar som en horisontell garderob så tänkte jag visa er min fina inspirationsvägg. Väggen är målad med magnetfärg så att jag kan byta bilder när jag känner för det, super smart tycker jag. Vad tycker ni?

Cocktail

klänning & örhängen - Yves saint Laurent, skor - Rupert Sanderson, clutch - Judith Leiber

Ikväll har jag suttit barnvakt åt tre små änglar, har varit en supermysig och rolig kväll. Hade dock gärna spenderat kvällen ute iförd denna outfit. Klänningen andas perfektion!

En lugn dag

Igår blev det en riktig myskväll med film och godis med Tim. Han agerar stand in pojkvän för tillfället när den riktiga varan saknas, hihi. Idag blir det nog också en ganska lugn dag, ska förbi Nathalie en stund och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

linne - Monki, jeans - H&M Trend

De va några som ville se hur linnet satt på, so here you go! Återupptäckte dessutom dessa jeans i garderoben imorse, hade glömt hur fina de är på, dessa kommer ni definitivt se mer av i framtiden.

exclamation mark


Lite shopping blev det iallafall, kom hem med detta fina linne från Monki som sitter lite lagomt slappt och har ett utropstecken i ryggen. Tycker det är toksnyggt och de kostade bara 100 kr. Tänkte bära det instoppat i ett par högmidjade jeans med höga klackar, röda läppar och uppsatt hår.

Trötter

Tror aldrig att jag har varit såhär trött i hela mitt liv som jag är just nu om jag ska vara ärlig. Satt uppe alldeles för länge och pluggade kemi och fick kanske två timmar sömn. Dessutom värker det i varenda muskel i kroppen efter ett hårt boxningspass, men ska inte klaga, lite träningsvärk har väl ingen dött av. Känner mig dock väldigt omotiverad att gå till skolan men med ett prov och en redovisning så har jag inte så mycket val.

Efter skolan tänkte jag iaf ta en liten shoppingrunda, de tycker jag att jag är värd!

RSS 2.0